Opslagruimte Werkendam


Opslaglocatie.nl Gorinchem biedt goedkope opslagruimte te huur aan voor iedereen die gaat verhuizen of verbouwen of gewoon te weinig ruimte heeft. Het concept wordt ook wel mini-opslag of selfstorage genoemd dus ook voor bedrijven die wat extra ruimte nodig hebben zijn er mogelijkheden genoeg.

Vanuit Werkendam maar ook uit Sleeuwijk of Woudrichem bent u binnen een kwartier bij uw opslagruimte. Op het industrieterrein “Papland” in Gorinchem vindt u een droge en veilige opslagruimte met een uitstekende bereikbaarheid. We hebben verschillende afmetingen opslagboxen beschikbaar. Hierdoor vindt u altijd de juiste opslagbox voor uw spullen.

Snel en gemakkelijk opslagruimte Werkendam huren

Goedkope opslagruimte huren doet u bij Opslaglocatie.nl Gorinchem.
Door onze centrale ligging ook makkelijk bereikbaar uit Leerdam, Heukelum, Vuren of Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht. U kunt op de site een opslagbox reserveren voor 48 uur zonder enige verplichting. Op de homepagina van onze site staan er verschillende boxen afgebeeld, deze kunnen ook vergroot worden. Een inschatting maken welke opslagbox u nodig heeft is dan makkelijk te doen. Direct via de site boeken en betalen behoort ook tot de mogelijkheden.

Mocht blijken dat u toch niet de juiste opslagruimte heeft gekozen dan is verhuizen naar een andere formaat geen enkel probleem en zonder kosten.

Voordelen van opslaglocatie.nl Gorinchem

Wilt u een bezichtiging inplannen?
Bel of mail ons voor het maken van een persoonlijke afspraak. Wij zullen dan uitleggen hoe alles werkt en samen met u de juiste opslagruimte bepalen.

Naast onze voordelige prijzen hebben we nog meer voordelen. U heeft zeven dagen toegang tot uw opslagruimte tussen 6 en 23 uur met uw eigen toegangstag, eigen slot en sleutel. Na minimaal 2 maanden huren kunt u dagelijks opzeggen. Wij berekenen geen administratie- of reserveringskosten. Al uw spullen zijn veilig opgeslagen middels 24/7 camerabewaking. Er zijn steekwagens en trolleywagentjes aanwezig en middels de goederenlift kunt makkelijk naar de eerste verdieping met uw spullen. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur.

Jouw voordelen


  • Dagelijks opzegbaar
  • Goedkoopste in de regio
  • Geen administratiekosten
  • Veilige opslag middels camerabeveiliging
  • Persoonlijke toegangscode, eigen slot en sleutel
  • 7 dagen per week toegang van 6.00 tot 23.00 uur
  • Al uw spullen droog en verwarmd opgeslagen