Opslagruimte Gorinchem voor een lage prijs


Voordelige opslagruimte in Gorinchem huren? Dat kan makkelijk en eenvoudig bij Opslaglocatie.nl

Op het industrieterrein “Papland” in Gorinchem vindt u een droge en veilige opslagruimte voor een betaalbare prijs en een zeer goede bereikbaarheid. We hebben zes verschillende afmetingen opslagruimtes beschikbaar. U hoeft dus geen afscheid te nemen van uw dierbare spullen, u kunt deze heel eenvoudig opslaan bij Opslaglocatie.nl

Waarom onze vestiging in Gorinchem?

Gorinchem, uitgesproken en soms ook geschreven als Gorcum of Gorkum, is een prachtige vestigingsstad met een rijke historie, dit is goed te zien aan de goed bewaarde binnenstad. Door de centrale ligging is Gorinchem geliefd bij inwoners maar ook bij bedrijven. Gemeente Gorinchem, waar ook Dalem onder valt, ligt aan de rivieren de Linge en de Boven-Merwede, met aan de overkant Sleeuwijk en Woudrichem. Het inwonersaantal van het centrum stijgt jaarlijks met 2%. Als u in het centrum woont kan de ruimte nog weleens tegenvallen. Opslaglocatie.nl heeft de oplossing om bijvoorbeeld uw hobbyartikelen, tuinset, kerstspullen e.d. op te slaan.

Voordelen opslagruimte Gorinchem

 • Vanuit Leerdam, Vuren, Arkel, Hardinxveld-Giessendam of Werkendam bent u binnen 15 minuten bij uw opslagruimte.
 • Goedkope opslagruimte huren in Gorinchem doet u bij Opslaglocatie.nl
 • Uiteraard kunt u direct via de site boeken en betalen. Wilt u eerst een bezichtiging inplannen?
 • U kunt op de site een opslagbox reserveren voor 48 uur zonder enige verplichting.

We zien uit naar uw komst om alles uit te leggen en samen de juiste opslagruimte te bepalen.

Naast onze voordelige prijzen hebben we nog meer voordelen. U heeft zeven dagen toegang tot uw opslagruimte tussen 6 en 23 uur met uw eigen toegangstag. Telefonisch zijn we ook buiten kantooruren bereikbaar. Na minimaal 2 maanden huren kunt u dagelijks opzeggen. Wij berekenen geen administratie- of reserveringskosten. Al uw spullen zijn veilig opgeslagen middels 24/7 camerabewaking.

Welke opslagruimte heb ik nodig?

Op de homepagina van de site Opslaglocatie.nl staan de verschillende opslagboxen afgebeeld, door erop te klikken wordt de afbeelding vergroot.

Zodoende kunt u een juiste inschatting maken van wat uw opslagbehoefte is. Mocht u er niet uitkomen dan staan wij u graag te woord. Twijfelt u tussen twee maten kom dan gerust langs voor een bezichtiging zonder enige verplichting. Bent u van plan de opslagruimte langer aan te houden dan is het huren van een goedkope opslagruimte met extra ruimte wellicht verstandig. U kunt altijd kosteloos verhuizen naar een grotere of kleinere opslagbox.

Jouw voordelen


 • Dagelijks opzegbaar
 • Goedkoopste in de regio
 • Geen administratiekosten
 • Veilige opslag middels camerabeveiliging
 • Persoonlijke toegangscode, eigen slot en sleutel
 • 7 dagen per week toegang van 6.00 tot 23.00 uur
 • Al uw spullen droog en verwarmd opgeslagen