Opslagruimte huren in Gorinchem?


Opslagruimte huren in Gorinchem? Voor het snel en makkelijk opslaan van jouw inboedel en huisraad heeft Opslaglocatie.nl de oplossing! De grotere boxen zijn voorzien van een rolluik zodat grote spullen makkelijk in de ruimte geplaatst kunnen worden. Al uw dierbare spullen droog en veilig opgeslagen en in huis de maximale ruimte beschikbaar……..perfect geregeld toch? Maar ook bijvoorbeeld uw tuinartikelen, kerstspullen, hobbyartikelen e.d. kunnen eenvoudig in een kleine box worden opgeslagen. Met jouw persoonlijke toegang kunt u 7 dagen per week uw opbergruimte betreden tussen 6 en 23 uur.

Opslagruimte huren in Gorinchem voor transparante en voordelige prijzen

Wij hanteren lagere prijzen dan onze collega aanbieders van opslagboxen, omdat wij onze bedrijfsvoering anders inrichten dan traditionele selfstorage. Het hele proces is geautomatiseerd waardoor het meeste direct via de site geregeld kan worden. Door ons online boekingssysteem weet je direct hoeveel je gaat betalen. Wij berekenen geen boekingskosten of extra administratie en het slot is gratis omdat deze onder de borgregeling valt.

Welke opslagruimte heb ik nodig?

Op de homepagina van de site Opslaglocatie.nl staan de verschillende opbergruimte mogelijkheden afgebeeld. Door de afbeelding te vergroten kunt u waarschijnlijk al de juiste keuze maken.

Mocht u er niet uitkomen dan staan wij u graag te woord. Twijfelt u tussen twee maten kom dan gerust langs voor een bezichtiging zonder enige verplichting. Bent u van plan de opslag wat langer te huren? Dan is het huren van een iets grotere opslag misschien wel verstandig. Altijd makkelijk om nog wat extra huisraad of hobbyartikelen toe te voegen.

Jouw voordelen


  • Dagelijks opzegbaar
  • Goedkoopste in de regio
  • Geen administratiekosten
  • Veilige opslag middels camerabeveiliging
  • Persoonlijke toegangscode, eigen slot en sleutel
  • 7 dagen per week toegang van 6.00 tot 23.00 uur
  • Al uw spullen droog en verwarmd opgeslagen