Elke dag van 6.00 tot 23.00 uur, zeven dagen in de week, dus ook in het weekend.

Receptie is geopend op afspraak. We kunnen snel ter plaatse zijn, ook ’s avonds en in het weekend.

Telefonisch (085-0777400) bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Opslaglocatie.nl voldoet aan de hoogste brand- en inbraakeisen die door de verzekeringsmaatschappijen gesteld worden. De goederen die in uw box zijn opgeslagen worden daarom veelal gedekt door uw eigen inboedelverzekering . Dus wij verzekeren uw spullen niet. Wel is het uw taak om melding te maken naar de verzekering dat de spullen bij ons zijn opgeslagen.

Om de huur van uw opslagruimte zo laag mogelijk te houden bieden wij deze service niet.

Uw spullen zijn bij Opslaglocatie.nl echt in goede handen. Alle boxen worden verwarmd en zijn gegarandeerd droog.

Om de huur van uw opslagruimte zo laag mogelijk te houden bieden wij deze service niet.

U kunt het huurcontract na 1 maand huur dagelijks opzeggen, bij voorkeur per email info@opslaglocatie.nl. De eindafrekening wordt pas opgemaakt als we het slot en toegangs-tag retour hebben ontvangen.

Is dit later dan de opzegdatum dan zal er nog huur worden berekend. Bij de receptie ligt een enveloppe waar u het slot en toegangstag in kunt doen. Na vermelding van uw boxnummer en naam graag de enveloppe in de inleverbus deponeren naast de ingangsdeur.

De eerste betaling kan middels pintransactie op locatie plaatsvinden. Eventueel een boeking middels de site met Ideal betaling (Mollie) kan ook. Alle volgende facturen verlopen middels automatische incasso.

Maakt u zich vooral geen zorgen. Behalve de 24 uur videobewaking beschikt elke box over een stevig slot. Wij hanteren ook persoonlijke toegangscontrole. Ook ’s nachts wordt het gebouw van Opslaglocatie.nl goed bewaakt.

Ja, er is een ruime lift aanwezig om al uw spullen te vervoeren naar de eerste verdieping.